Menyer

A la carte Brasseriet

Forretter
Hovedretter
Desserter

Kjøpstaden
Østers & Caviar

Beef Wellington

Må forhåndsbestilles minimum 48 timer i forkant.

med røstipotet, rødvinssaus, karamellisert sellerirotpurè, stekt sortkål og salsa verde
Allergerner; h, sl, s, m, s, e, sn

Lunsjmeny Brasseriet

Desserter

ALLERGENER: B: bløtdyr, E: egg, F: fisk, G: gluten, H: hvetemel, M: melk, N: nøtter, SK: skalldyr,
S: selleri, SN: sennep, SV: sulfitt, N: nøtter, SE: sesamfrø, SO: soya

Meny Vinbar

Fingermat
  • Anderilette 169,-

    Lun confitert and med cornichon agurk og surdeigsbaguette Allergener: e, s

  • Ostefat 199,-

    dagens 4 oster, frukt- og nøttebrød og aprikosmarmelade Allergener: sk, b, m, s, sl

  • Spekefat 199,-

    dagens spekemat servert med surdeigsbrød og aioli Allergener: e, f, m, s

  • Kalix Løyrom 249,-

    Rørosrømme, løk, gressløk og brød Allergener: f, m, h, e

Østers & Caviar
Snacks

ALLERGENER: B: bløtdyr, E: egg, F: fisk, G: gluten, H: hvetemel, M: melk, N: nøtter, SK: skalldyr,
S: selleri, SN: sennep, SV: sulfitt, N: nøtter, SE: sesamfrø, SO: soya

Bordbestilling