A la carte Brasseriet
Forretter
-
KALIX LØYROM 259,-
Rørosrømme, løk, gressløk og blinis Allergener; f, m, h, e
-
RØKT SIRDALSØRRET 179,-
serveres med rørosrømme og syltet grønnsaker på toast Allergener; g, f, m, su
-
TARTAR AV OKSE INDREFILET 195,-
sylteløk, jordskokk, kapers, pepperrot og eggeplomme Allergener; e, s
-
RØDBET-TARTAR 179,-
sylteløk, jordskokk, kapers, blomkål og pepperrot Allergener; s
Hovedretter
-
Risotto 269,-
med haneskjell og soltørket tomat Allergener; b, m, f, s
-
Braisert oksekjake 349,-
potetpurè, rotgrønnsaker og sjysaus Allergener; s, m, sl
-
Breiflabb 365,-
med brunet soyasmør, mini fennikel, oca og duchesse potet Allergener; f, m, e, so
-
Kylling Ballotine 379,-
polenta, paprikasaus, semitørket tomat og spinat Allergener; s, m, e
-
Entrecote 575,-
fra angusokse med brokkolini, pommes Anna, søtpotetkull og bearnaisesaus Allergener; m, e, b, s
-
Tartar av okse indrefilet 359,-
sylteløk, jordskokk, kapers, pepperrot og eggeplomme. serveres med syrlig salat og pommes frites Allergener; e, s
-
Blåskjell 279,-
kremet hvitvinsaus med chili, pommes frites, surdeigsbaguette og aioli Allergener; b, m, e, g, s
Desserter
KjøpstadenØsters & Caviar
Beef Wellington
Må forhåndsbestilles minimum 48 timer i forkant.
med røstipotet, rødvinssaus, karamellisert sellerirotpurè, stekt sortkål og salsa verde
Allergerner; h, sl, s, m, s, e, sn
Lunsjmeny Brasseriet
-
Risotto 205,-
Med hvit og grønn asparges og parmesan (vegetar) Ønsker du med sprøstekt spekeskinke? 55,- Allergener: m, s, sv
-
Blåskjell 279,-
Kremet hvitvinssaus med chili, pommes frites, surdeigsbaguette og aioli. Allergener: b, f, m, h, e, sv
-
YELLOWFIN TUNFISKSALAT 269,-
Aspargesbønner, granateple, reddik, ristet sesamfrø og vinaigrette. Serveres med hjemmelaget brød. Allergener: f, sv, h, se, so
-
Eggs Benedict 169,-
Posjerte egg, hollandaise og spinat på surdeigsbrød. Velg mellom bacon eller røkelaks. Allergener: m, sv, h, e, sn
-
VITELLO TONNATO 249,-
Kalveroastbiff med tunfisksaus Allergener: m, f, e, sn
-
ÅPEN SMASH «BURGER» 239,-
Servert med østerssopp, tallegio, sennep, syltet rødløk og trøffelmajones Allergener: m, h, sv, sn, e
-
VICHYSSOISE 175,-
Varm potet- og purreløkssuppe Ønsker du med bacon? 40,- Allergener: m, s, h
-
MINUTTBIFF 279,-
Ytrefilet fra økologisk Røroskjøtt, asparges, syltet rødløk, østerssopp og grønnpeppermajones<
Allergener: sv, e, m, h -
TARTAR AV OKSE INDREFILET 359,-
Sylteløk, jordskokkchips, kapers, pepperrot og eggeplomme. Serveres med syrlig salat og pommes frites Allergener: e, sv
-
ASPARGES 195,-
Med spekeskinke og hollandaise Allergener: e, m, sv, sn
Desserter
ALLERGENER: B: bløtdyr, E: egg, F: fisk, G: gluten, H: hvetemel, M: melk, N: nøtter, SK: skalldyr,
S: selleri, SN: sennep, SV: sulfitt, N: nøtter, SE: sesamfrø, SO: soya
Meny Bibliotekbar og Sportsbar
-
Burger 259,-
Av kvernet høyrygg på brioche, med tomatmajones, rømmedressing, hjertesalat, syltet agurk og cheddar. Allergener: s, g, m, e
-
Confitert kyllinglår 249,-
På hjemmelaget potetmos, med ovnsbakte rotgrønnsaker. Allergener: m, sl
-
Pulled Beef Sandwich 249,-
Serveres på hjemmelaget focaccia, med basilikum-majones, hvertesalat og syltede grønnsaker. Allergener: s, m, g, sl, sn, e
B: Bløtdyr | E: Egg | F: Fisk | G: Gluten | H: Hvetemel | M: Melk N: Nøtter | SK: Skalldyr | SL: Selleri | SN: Sennep | S: Sulfitt
Meny Vinbar
Fingermat
-
Anderilette 169,-
Lun confitert and med cornichon agurk og surdeigsbaguette Allergener: e, s
-
Ostefat 199,-
dagens 4 oster, frukt- og nøttebrød og aprikosmarmelade Allergener: sk, b, m, s, sl
-
Spekefat 199,-
dagens spekemat servert med surdeigsbrød og aioli Allergener: e, f, m, s
-
Kalix Løyrom 249,-
Rørosrømme, løk, gressløk og brød Allergener: f, m, h, e
Østers & Caviar
Snacks
-
Trøffelchips 79,-
-
Marcona mandler 69,-
-
Skål med oliven 69,-
-
Surdeigsbrød med smør 59,-
ALLERGENER: B: bløtdyr, E: egg, F: fisk, G: gluten, H: hvetemel, M: melk, N: nøtter, SK: skalldyr,
S: selleri, SN: sennep, SV: sulfitt, N: nøtter, SE: sesamfrø, SO: soya