Brasseriet
Vår norske vri på brasseri med inspirasjon fra både 1930 tallet, den hjemmekoselige atmosfæren vi tror du som gjest trives i, samt noen dråper med fransk klassisk følelse.
![](https://kjopstaden.no/wp-content/uploads/2023/10/KTP_8007_m1-681x1024.jpg)
![](https://kjopstaden.no/wp-content/uploads/2023/11/F-ks_mat-006-1024x681.jpg)
![](https://kjopstaden.no/wp-content/uploads/2023/11/F-ks_mat-001-1024x681.jpg)
Her kan man alltid komme på drop-in til en uformell plass med den urbane følelsen, god mat og en koselig stemning fra morgen til sent på kveld. Akkurat slik du skal føle det på et ekte brasseri. Hos oss finner du utvalg av både norske, internasjonale og franske klassikere, god nytraktet baristakaffe, lunsj og middag. I oppstarten holder brasseriet stengt til lunsj i ukedagene, men vi har åpent til lunsj på lørdager.
A la carte
Forretter
-
KALIX LØYROM 259,-
Rørosrømme, løk, gressløk og blinis Allergener; f, m, h, e
-
TARTAR AV LAKS 179,-
mango, chili, lime, mangocoulis, crispy søtpotetstripsAllergener; f
-
TARTAR AV OKSE INDREFILET 195,-
sylteløk, jordskokk, kapers, pepperrot og eggeplomme Allergener; e, s
-
RØDBET-TARTAR 179,-
sylteløk, jordskokk, kapers, blomkål og pepperrot Allergener; s
-
GAZPACHO 179,-
med marinerte villreker, og basilikumAllergener; sk, h, sn
-
ØSTERS 169,-
tre varianter av østers, med pasjonsfrukt, tabasco og rødvinseddik.Allergener; s, b
Hovedretter
-
Risotto 205,-
med hvit asparges og parmesan Ønsker du med sprøstekt spekeskinke? +55,- Allergener; m, s, sv
-
Svinekjake 329,-
bressert i øl, med syrlig grønnsaker og frityrstekt jordskokkAllergener; s, m, sl
-
SKALLDYRPASTA 269,-
linguini med blåskjell, haneskjell og villreker<
Allergener; b, sk, e, h, f -
HVITVINSBAKT LAKS 345,-
sommerkål, amandinepoteter, servert med blåskjell og rogn saus/br>Allergener; f, su, b, m
-
Entrecote 589,-
fra angusokse med brokkolini, pommes Anna, søtpotetkull og bearnaisesaus Allergener; m, e, b, s
-
Tartar av okse indrefilet 359,-
sylteløk, jordskokk, kapers, pepperrot og eggeplomme. serveres med syrlig salat og pommes frites Allergener; e, s
-
Blåskjell 279,-
kremet hvitvinsaus med chili, pommes frites, surdeigsbaguette og aioli Allergener; b, m, e, g, s
Desserter
Barnemeny
Snacks
-
FERSKE REKER 279,-
Surdeigsbaguette, majones og sitronAllergener; sk, e
-
Ostetallerken 249,-
Allergener; m, h, n, s
-
SPEKETALLERKEN 249,-
Allergener; h
-
COMBOTALLERKEN 299,-
Allergener; m, h, n, s
-
ØSTERS 1 Stk: 50,- / 6 Stk: 260,- / 12 Stk: 500,-
velg mellom østers med pasjonsfrukt, tabasco og rødvinseddik<7br>Allergener; m, h, n, s
-
Nøtter 79,-
Allergener; n
Beef Wellington
Må forhåndsbestilles minimum 48 timer i forkant.
med røstipotet, rødvinssaus, karamellisert sellerirotpurè, stekt sortkål og salsa verde
Allergerner; h, sl, s, m, s, e, sn
Lunsjmeny
-
Blåskjell 279,-
Kremet hvitvinssaus med chili, pommes frites, surdeigsbaguette og aioli. Allergener: b, f, m, h, e, sv
-
Eggs Benedict 169,-
Posjerte egg, hollandaise og spinat på surdeigsbrød. Velg mellom bacon eller røkelaks. Allergener: m, sv, h, e, sn
-
VITELLO TONNATO 249,-
Kalveroastbiff med tunfisksaus Allergener: m, f, e, sn
-
ÅPEN SMASH «BURGER» 239,-
Servert med østerssopp, tallegio, sennep, syltet rødløk og trøffelmajones Allergener: m, h, sv, sn, e
-
MINUTTBIFF 279,-
Ytrefilet fra økologisk Røroskjøtt, asparges, syltet rødløk, østerssopp og grønnpeppermajones<
Allergener: sv, e, m, h -
TARTAR AV OKSE INDREFILET 359,-
Sylteløk, jordskokkchips, kapers, pepperrot og eggeplomme. Serveres med syrlig salat og pommes frites Allergener: e, sv
-
ASPARGES 195,-
Med spekeskinke og hollandaise Allergener: e, m, sv, sn
-
CÆSARSALAT 259,-
Kyllingfilet, krutonger, romanosalat, rødløk og cherrytomater vendt i cæsardressing. Allergener: f, m, h, e, s
-
GAZPACHO 219,-
Serveres med villreker og basilikum Allergener; sk, h, se
Desserter
ALLERGENER: B: bløtdyr, E: egg, F: fisk, G: gluten, H: hvetemel, M: melk, N: nøtter, SK: skalldyr,
S: selleri, SN: sennep, SV: sulfitt, N: nøtter, SE: sesamfrø, SO: soya