Brasseriet

Vår norske vri på brasseri med inspirasjon fra både 1930 tallet, den hjemmekoselige atmosfæren vi tror du som gjest trives i, samt noen dråper med fransk klassisk følelse.

Her kan man alltid komme på drop-in til en uformell plass med den urbane følelsen, god mat og en koselig stemning fra morgen til sent på kveld. Akkurat slik du skal føle det på et ekte brasseri. Hos oss finner du utvalg av både norske, internasjonale og franske klassikere, god nytraktet baristakaffe, lunsj og middag. I oppstarten holder brasseriet stengt til lunsj i ukedagene, men vi har åpent til lunsj på lørdager.

Forretter
Hovedretter
Desserter

Kjøpstaden
Østers & Caviar

Beef Wellington

Må forhåndsbestilles minimum 48 timer i forkant.

med røstipotet, rødvinssaus, karamellisert sellerirotpurè, stekt sortkål og salsa verde
Allergerner; h, sl, s, m, s, e, sn

  • Risotto 279,-

    Kveite, kapers, sitroncest og vårløk Allergener: f, m, s

  • Blåskjell 279,-

    Chili, hvitløk, fløte, aioli, pommes frites og surdeigsbrød Allergener: b, f, m, g

  • Chevresalat 219,-

    Pinjekjerner, valnøtter og honning Allergener: m, sv, n

  • Eggs Benedict 159,-

    Posjerte egg, hollandaise og spinat på surdeigsbrød. Velg mellom bacon eller røkelaks. Allergener: m, sv, g, e, sn

  • Sntitzel av kalv 239,-

    Ansjos, sitron, kapers og potetmos Allergener: f, g, m, s, sn

  • Fransk løksuppe 219,-

    Med toast gruyere Allergener: s, m, g

  • Tartar av okse indrefilet 349,-

    Egg, sylteløk, jordskokxchips, kapers og pepperrot. Serveres med en syrlig salat og pommes frites Allergener: e, s

Desserter

Forklaring allergener
B: Bløtdyr | E: Egg | F: Fisk | G: Gluten | H: Hvetemel | M: Melk | N: Nøtter | SK: Skalldyr | SL: Selleri | SN: Sennep | SV: Sulfitt

Velg mellom fem spennende konsept i vårt restauranthus, alt i en uformell setting.

Bordbestilling