Brasseriet
Vår norske vri på brasseri med inspirasjon fra både 1930 tallet, den hjemmekoselige atmosfæren vi tror du som gjest trives i, samt noen dråper med fransk klassisk følelse.
Her kan man alltid komme på drop-in til en uformell plass med den urbane følelsen, god mat og en koselig stemning fra morgen til sent på kveld. Akkurat slik du skal føle det på et ekte brasseri. Hos oss finner du utvalg av både norske, internasjonale og franske klassikere, god nytraktet baristakaffe, lunsj og middag. I oppstarten holder brasseriet stengt til lunsj i ukedagene, men vi har åpent til lunsj på lørdager.
A la carte
Forretter
-
KALIX LØYROM 259,-
Rørosrømme, løk, gressløk og blinis Allergener; f, m, h, e
-
RØKT SIRDALSØRRET 179,-
serveres med rørosrømme og syltet grønnsaker på toast Allergener; g, f, m, su
-
TARTAR AV OKSE INDREFILET 195,-
sylteløk, jordskokk, kapers, pepperrot og eggeplomme Allergener; e, s
-
RØDBET-TARTAR 179,-
sylteløk, jordskokk, kapers, blomkål og pepperrot Allergener; s
Hovedretter
-
Risotto 269,-
med haneskjell og soltørket tomat Allergener; b, m, f, s
-
Braisert oksekjake 349,-
potetpurè, rotgrønnsaker og sjysaus Allergener; s, m, sl
-
Breiflabb 365,-
med brunet soyasmør, mini fennikel, oca og duchesse potet Allergener; f, m, e, so
-
Kylling Ballotine 379,-
polenta, paprikasaus, semitørket tomat og spinat Allergener; s, m, e
-
Entrecote 575,-
fra angusokse med brokkolini, pommes Anna, søtpotetkull og bearnaisesaus Allergener; m, e, b, s
-
Tartar av okse indrefilet 359,-
sylteløk, jordskokk, kapers, pepperrot og eggeplomme. serveres med syrlig salat og pommes frites Allergener; e, s
-
Blåskjell 279,-
kremet hvitvinsaus med chili, pommes frites, surdeigsbaguette og aioli Allergener; b, m, e, g, s
Desserter
KjøpstadenØsters & Caviar
Beef Wellington
Må forhåndsbestilles minimum 48 timer i forkant.
med røstipotet, rødvinssaus, karamellisert sellerirotpurè, stekt sortkål og salsa verde
Allergerner; h, sl, s, m, s, e, sn
Lunsjmeny
-
Risotto 205,-
Med hvit og grønn asparges og parmesan (vegetar) Ønsker du med sprøstekt spekeskinke? 55,- Allergener: m, s, sv
-
Blåskjell 279,-
Kremet hvitvinssaus med chili, pommes frites, surdeigsbaguette og aioli. Allergener: b, f, m, h, e, sv
-
YELLOWFIN TUNFISKSALAT 269,-
Aspargesbønner, granateple, reddik, ristet sesamfrø og vinaigrette. Serveres med hjemmelaget brød. Allergener: f, sv, h, se, so
-
Eggs Benedict 169,-
Posjerte egg, hollandaise og spinat på surdeigsbrød. Velg mellom bacon eller røkelaks. Allergener: m, sv, h, e, sn
-
VITELLO TONNATO 249,-
Kalveroastbiff med tunfisksaus Allergener: m, f, e, sn
-
ÅPEN SMASH «BURGER» 239,-
Servert med østerssopp, tallegio, sennep, syltet rødløk og trøffelmajones Allergener: m, h, sv, sn, e
-
VICHYSSOISE 175,-
Varm potet- og purreløkssuppe Ønsker du med bacon? 40,- Allergener: m, s, h
-
MINUTTBIFF 279,-
Ytrefilet fra økologisk Røroskjøtt, asparges, syltet rødløk, østerssopp og grønnpeppermajones<
Allergener: sv, e, m, h -
TARTAR AV OKSE INDREFILET 359,-
Sylteløk, jordskokkchips, kapers, pepperrot og eggeplomme. Serveres med syrlig salat og pommes frites Allergener: e, sv
-
ASPARGES 195,-
Med spekeskinke og hollandaise Allergener: e, m, sv, sn
Desserter
ALLERGENER: B: bløtdyr, E: egg, F: fisk, G: gluten, H: hvetemel, M: melk, N: nøtter, SK: skalldyr,
S: selleri, SN: sennep, SV: sulfitt, N: nøtter, SE: sesamfrø, SO: soya