The brasserie
Our Norwegian twist on a brasserie with inspiration from both the 1930s, the homely atmosphere we think you as a guest will enjoy, as well as a few drops of French classic feeling.
Here you can always drop in to an informal place with an urban feel, good food and a cozy atmosphere from morning to late at night. Just the way you should feel in a real brasserie. With us you will find a selection of both Norwegian, international and French classics, good freshly brewed barista coffee, lunch and dinner. Initially, the brasserie is closed for lunch on weekdays, but we are open for lunch on Saturdays.
A la carte
Starters
-
KALIX LØYROM 259,-
Rørosrømme, løk, gressløk og blinis Allergener; f, m, h, e
-
RØKT SIRDALSØRRET 179,-
serveres med rørosrømme og syltet grønnsaker på toast Allergener; g, f, m, su
-
TARTAR AV OKSE INDREFILET 195,-
sylteløk, jordskokk, kapers, pepperrot og eggeplomme Allergener; e, s
-
RØDBET-TARTAR 179,-
sylteløk, jordskokk, kapers, blomkål og pepperrot Allergener; s
Main courses
-
Risotto 269,-
med haneskjell og soltørket tomat Allergener; b, m, f, s
-
Braisert oksekjake 349,-
potetpurè, rotgrønnsaker og sjysaus Allergener; s, m, sl
-
Breiflabb 365,-
med brunet soyasmør, mini fennikel, oca og duchesse potet Allergener; f, m, e, so
-
Kylling Ballotine 379,-
polenta, paprikasaus, semitørket tomat og spinat Allergener; s, m, e
-
Entrecote 575,-
fra angusokse med brokkolini, pommes Anna, søtpotetkull og bearnaisesaus Allergener; m, e, b, s
-
Tartar av okse indrefilet 359,-
sylteløk, jordskokk, kapers, pepperrot og eggeplomme. serveres med syrlig salat og pommes frites Allergener; e, s
-
Blåskjell 279,-
kremet hvitvinsaus med chili, pommes frites, surdeigsbaguette og aioli Allergener; b, m, e, g, s
Desserts
KjøpstadenOysters & Caviar
Beef Wellington
Må forhåndsbestilles minimum 48 timer i forkant.
med røstipotet, rødvinssaus, karamellisert sellerirotpurè, stekt sortkål og salsa verde
Allergerner; h, sl, s, m, s, e, sn
Lunch menu
-
Risotto 205,-
Med hvit og grønn asparges og parmesan (vegetar) Ønsker du med sprøstekt spekeskinke? 55,- Allergener: m, s, sv
-
Blåskjell 279,-
Kremet hvitvinssaus med chili, pommes frites, surdeigsbaguette og aioli. Allergener: b, f, m, h, e, sv
-
YELLOWFIN TUNFISKSALAT 269,-
Aspargesbønner, granateple, reddik, ristet sesamfrø og vinaigrette. Serveres med hjemmelaget brød. Allergener: f, sv, h, se, so
-
Eggs Benedict 169,-
Posjerte egg, hollandaise og spinat på surdeigsbrød. Velg mellom bacon eller røkelaks. Allergener: m, sv, h, e, sn
-
VITELLO TONNATO 249,-
Kalveroastbiff med tunfisksaus Allergener: m, f, e, sn
-
ÅPEN SMASH «BURGER» 239,-
Servert med østerssopp, tallegio, sennep, syltet rødløk og trøffelmajones Allergener: m, h, sv, sn, e
-
VICHYSSOISE 175,-
Varm potet- og purreløkssuppe Ønsker du med bacon? 40,- Allergener: m, s, h
-
MINUTTBIFF 279,-
Ytrefilet fra økologisk Røroskjøtt, asparges, syltet rødløk, østerssopp og grønnpeppermajones<
Allergener: sv, e, m, h -
TARTAR AV OKSE INDREFILET 359,-
Sylteløk, jordskokkchips, kapers, pepperrot og eggeplomme. Serveres med syrlig salat og pommes frites Allergener: e, sv
-
ASPARGES 195,-
Med spekeskinke og hollandaise Allergener: e, m, sv, sn
Desserts
ALLERGENER: B: bløtdyr, E: egg, F: fisk, G: gluten, H: hvetemel, M: melk, N: nøtter, SK: skalldyr,
S: selleri, SN: sennep, SV: sulfitt, N: nøtter, SE: sesamfrø, SO: soya