The brasserie
Our Norwegian twist on a brasserie with inspiration from both the 1930s, the homely atmosphere we think you as a guest will enjoy, as well as a few drops of French classic feeling.
![](https://kjopstaden.no/wp-content/uploads/2023/10/KTP_8007_m1-681x1024.jpg)
![](https://kjopstaden.no/wp-content/uploads/2023/11/F-ks_mat-006-1024x681.jpg)
![](https://kjopstaden.no/wp-content/uploads/2023/11/F-ks_mat-001-1024x681.jpg)
Here you can always drop in to an informal place with an urban feel, good food and a cozy atmosphere from morning to late at night. Just the way you should feel in a real brasserie. With us you will find a selection of both Norwegian, international and French classics, good freshly brewed barista coffee, lunch and dinner. Initially, the brasserie is closed for lunch on weekdays, but we are open for lunch on Saturdays.
A la carte
Starters
-
KALIX LØYROM 259,-
Rørosrømme, løk, gressløk og blinis Allergener; f, m, h, e
-
TARTAR AV LAKS 179,-
mango, chili, lime, mangocoulis, crispy søtpotetstripsAllergener; f
-
TARTAR AV OKSE INDREFILET 195,-
sylteløk, jordskokk, kapers, pepperrot og eggeplomme Allergener; e, s
-
RØDBET-TARTAR 179,-
sylteløk, jordskokk, kapers, blomkål og pepperrot Allergener; s
-
GAZPACHO 179,-
med marinerte villreker, og basilikumAllergener; sk, h, sn
-
ØSTERS 169,-
tre varianter av østers, med pasjonsfrukt, tabasco og rødvinseddik.Allergener; s, b
Main courses
-
Risotto 205,-
med hvit asparges og parmesan Ønsker du med sprøstekt spekeskinke? +55,- Allergener; m, s, sv
-
Svinekjake 329,-
bressert i øl, med syrlig grønnsaker og frityrstekt jordskokkAllergener; s, m, sl
-
SKALLDYRPASTA 269,-
linguini med blåskjell, haneskjell og villreker<
Allergener; b, sk, e, h, f -
HVITVINSBAKT LAKS 345,-
sommerkål, amandinepoteter, servert med blåskjell og rogn saus/br>Allergener; f, su, b, m
-
Entrecote 589,-
fra angusokse med brokkolini, pommes Anna, søtpotetkull og bearnaisesaus Allergener; m, e, b, s
-
Tartar av okse indrefilet 359,-
sylteløk, jordskokk, kapers, pepperrot og eggeplomme. serveres med syrlig salat og pommes frites Allergener; e, s
-
Blåskjell 279,-
kremet hvitvinsaus med chili, pommes frites, surdeigsbaguette og aioli Allergener; b, m, e, g, s
Desserts
Barnemeny
Snacks
-
FERSKE REKER 279,-
Surdeigsbaguette, majones og sitronAllergener; sk, e
-
Ostetallerken 249,-
Allergener; m, h, n, s
-
SPEKETALLERKEN 249,-
Allergener; h
-
COMBOTALLERKEN 299,-
Allergener; m, h, n, s
-
ØSTERS 1 Stk: 50,- / 6 Stk: 260,- / 12 Stk: 500,-
velg mellom østers med pasjonsfrukt, tabasco og rødvinseddik<7br>Allergener; m, h, n, s
-
Nøtter 79,-
Allergener; n
Beef Wellington
Må forhåndsbestilles minimum 48 timer i forkant.
med røstipotet, rødvinssaus, karamellisert sellerirotpurè, stekt sortkål og salsa verde
Allergerner; h, sl, s, m, s, e, sn
Lunch menu
-
Blåskjell 279,-
Kremet hvitvinssaus med chili, pommes frites, surdeigsbaguette og aioli. Allergener: b, f, m, h, e, sv
-
Eggs Benedict 169,-
Posjerte egg, hollandaise og spinat på surdeigsbrød. Velg mellom bacon eller røkelaks. Allergener: m, sv, h, e, sn
-
VITELLO TONNATO 249,-
Kalveroastbiff med tunfisksaus Allergener: m, f, e, sn
-
ÅPEN SMASH «BURGER» 239,-
Servert med østerssopp, tallegio, sennep, syltet rødløk og trøffelmajones Allergener: m, h, sv, sn, e
-
MINUTTBIFF 279,-
Ytrefilet fra økologisk Røroskjøtt, asparges, syltet rødløk, østerssopp og grønnpeppermajones<
Allergener: sv, e, m, h -
TARTAR AV OKSE INDREFILET 359,-
Sylteløk, jordskokkchips, kapers, pepperrot og eggeplomme. Serveres med syrlig salat og pommes frites Allergener: e, sv
-
ASPARGES 195,-
Med spekeskinke og hollandaise Allergener: e, m, sv, sn
-
CÆSARSALAT 259,-
Kyllingfilet, krutonger, romanosalat, rødløk og cherrytomater vendt i cæsardressing. Allergener: f, m, h, e, s
-
GAZPACHO 219,-
Serveres med villreker og basilikum Allergener; sk, h, se
Desserts
ALLERGENER: B: bløtdyr, E: egg, F: fisk, G: gluten, H: hvetemel, M: melk, N: nøtter, SK: skalldyr,
S: selleri, SN: sennep, SV: sulfitt, N: nøtter, SE: sesamfrø, SO: soya