Menus

A la carte Brasseriet

Starters
Main courses
Desserts

Kjøpstaden
Oysters & Caviar

Beef Wellington

Må forhåndsbestilles minimum 48 timer i forkant.

med røstipotet, rødvinssaus, karamellisert sellerirotpurè, stekt sortkål og salsa verde
Allergerner; h, sl, s, m, s, e, sn

Lunsjmeny Brasseriet

Desserts

Explanation allergens
B: Mollusks | E: Egg | F: Fish | G: Gluten | H: Wheat flour | M: Milk | N: Nuts | SK: Shellfish | SL: Celery | SN: Mustard | SV: Sulfite

Meny Vinbar

Fingermat
  • Anderilette 169,-

    Lun confitert and med cornichon agurk og surdeigsbaguette Allergener: e, s

  • Ostefat 199,-

    dagens 4 oster, frukt- og nøttebrød og aprikosmarmelade Allergener: sk, b, m, s, sl

  • Spekefat 199,-

    dagens spekemat servert med surdeigsbrød og aioli Allergener: e, f, m, s

  • Kalix Løyrom 249,-

    Rørosrømme, løk, gressløk og brød Allergener: f, m, h, e

Oysters & Caviar
Snacks

Explanation allergens
B: Mollusks | E: Egg | F: Fish | G: Gluten | H: Wheat flour | M: Milk | N: Nuts | SK: Shellfish | SL: Celery | SN: Mustard | SV: Sulfite

Table booking