A la carte Brasseriet
Forretter
-
TARTAR AV OKSE INDREFILET 195,-
Sylteløk, jordskokk, kapers, pepperrot og eggeplomme Allergener: e, s
-
RØDBET-TARTAR 179,-
Sylteløk, jordskokk, kapers, blomkål og pepperrot Allergener: s
-
CARPACCIO AV HJORT 195,-
Med syltede plommer, rucculakrem og tyttebær Allergener: s, m
-
KREMET SOPPSUPPE 169,-
rørosrømme og ramsløk Allergener: m, s, sl
-
KAMSKJELL 195,-
Blomkålpuré og soyasmør Allergener: m, b, so
Hovedretter
-
RISOTTO MED KONGEKRABBE 259,-
Chili og syltet gresskar Sulfitt, m, sk, f
-
RISOTTO MED SOPP 249,-
Tillegg for bacon: 30 kr Allergener: m, s, sl
-
NORSK SEIBIFF 339,-
Potet- og løkterte, spinat, syltet delikatesseløk og kremet saus Allergener: m, f, h, s
-
BRAISERT OKSEKJAKE 349,-
Potetpuré, rotgrønnsaker og sjysaus Allergener: m, sl, s
-
BLÅSKJELL 279,-
Kremet hvitvinssaus med chili, pommes frites, surdeigsbaguette og aioli Allergener: b, f, m, h, e, s
-
TARTAR AV OKSE INDREFILÉT 359,-
Sylteløk, jordskokk, kapers, pepperrot og eggeplomme. Serverers med syrlig salat og pommes frites. Allergener: e, s
-
ENTRECOTE 589,-
Sopp, gresskar, pommes frites og bernaisesaus Allergener: m, s, h
-
LANGTIDSKOKT LAMMESKANK 369,-
Rotgrønnsaker, karamellisert sellerirotkrem og sjysays Allergener: m, s, sl
-
BURGER 309,-
Honning- og pepperglasert bacon, rødløkskompott og trøffelmajones Allergener: h, s, e, m
Beef Wellington
Må forhåndsbestilles minimum 48 timer i forkant.
med røstipotet, rødvinssaus, karamellisert sellerirotpurè, stekt sortkål og salsa verde
Allergerner; h, sl, s, m, s, e, sn
Desserter
Barnemeny
Snacks
Lunsjmeny Brasseriet
-
Blåskjell 279,-
Kremet hvitvinssaus med chili, pommes frites, surdeigsbaguette og aioli. Allergener: b, f, m, h, e, sv
-
Eggs Benedict 169,-
Posjerte egg, hollandaise og spinat på surdeigsbrød. Velg mellom bacon eller røkelaks. Allergener: m, sv, h, e, sn
-
VITELLO TONNATO 249,-
Kalveroastbiff med tunfisksaus Allergener: m, f, e, sn
-
ÅPEN SMASH «BURGER» 239,-
Servert med østerssopp, tallegio, sennep, syltet rødløk og trøffelmajones Allergener: m, h, sv, sn, e
-
MINUTTBIFF 279,-
Ytrefilet fra økologisk Røroskjøtt, asparges, syltet rødløk, østerssopp og grønnpeppermajones<
Allergener: sv, e, m, h -
TARTAR AV OKSE INDREFILET 359,-
Sylteløk, jordskokkchips, kapers, pepperrot og eggeplomme. Serveres med syrlig salat og pommes frites Allergener: e, sv
-
ASPARGES 195,-
Med spekeskinke og hollandaise Allergener: e, m, sv, sn
-
CÆSARSALAT 259,-
Kyllingfilet, krutonger, romanosalat, rødløk og cherrytomater vendt i cæsardressing. Allergener: f, m, h, e, s
-
GAZPACHO 219,-
Serveres med villreker og basilikum Allergener; sk, h, se
Desserter
ALLERGENER: B: bløtdyr, E: egg, F: fisk, G: gluten, H: hvetemel, M: melk, N: nøtter, SK: skalldyr,
S: selleri, SN: sennep, SV: sulfitt, N: nøtter, SE: sesamfrø, SO: soya
Meny Bibliotekbar og Sportsbar
-
CHEEZY BURGER M/FRIES 299,-
Selvkvernet og krydret kjøtt av høyrygg, servert med briochebrød, hjertesalat, syltet agurk og rødløk, rømmedressing, tomatmajones, baconcrisp og ostesaus. Allergener: g, m, e, sv
-
LOADED DOGS M/FRIES 269,-
Chorizopølse med bbqsaus, tallegio og salt chips. Chilli- og ostepølse med coleslaw og sprøstekt løk. Allergener: g, m, sv, e
-
Cæsarsalat 269,-
Kyllingfilet, krutonger, romanosalat, rødløk og cherrytomater vendt i cæsardressing. Allergener: f, m, h, e, s
-
DIRTY FRIES 179,-
Pommes frites, ostesaus, baconchrisp, løk og jalapeños. Allergener: m, sv
B: Bløtdyr | E: Egg | F: Fisk | G: Gluten | H: Hvetemel | M: Melk N: Nøtter | SK: Skalldyr | SL: Selleri | SN: Sennep | S: Sulfitt
ALLERGENER: B: bløtdyr, E: egg, F: fisk, G: gluten, H: hvetemel, M: melk, N: nøtter, SK: skalldyr,
S: selleri, SN: sennep, SV: sulfitt, N: nøtter, SE: sesamfrø, SO: soya