The brasserie
Our Norwegian twist on a brasserie with inspiration from both the 1930s, the homely atmosphere we think you as a guest will enjoy, as well as a few drops of French classic feeling.
Here you can always drop in to an informal place with an urban feel, good food and a cozy atmosphere from morning to late at night. Just the way you should feel in a real brasserie. With us you will find a selection of both Norwegian, international and French classics, good freshly brewed barista coffee, lunch and dinner. Initially, the brasserie is closed for lunch on weekdays, but we are open for lunch on Saturdays.
A la carte
Starters
-
TARTAR AV OKSE INDREFILET 195,-
Sylteløk, jordskokk, kapers, pepperrot og eggeplomme Allergener: e, s
-
RØDBET-TARTAR 179,-
Sylteløk, jordskokk, kapers, blomkål og pepperrot Allergener: s
-
CARPACCIO AV HJORT 195,-
Med syltede plommer, rucculakrem og tyttebær Allergener: s, m
-
KREMET SOPPSUPPE 169,-
rørosrømme og ramsløk Allergener: m, s, sl
-
KAMSKJELL 195,-
Blomkålpuré og soyasmør Allergener: m, b, so
Main courses
-
RISOTTO MED KONGEKRABBE 259,-
Chili og syltet gresskar Sulfitt, m, sk, f
-
RISOTTO MED SOPP 249,-
Tillegg for bacon: 30 kr Allergener: m, s, sl
-
NORSK SEIBIFF 339,-
Potet- og løkterte, spinat, syltet delikatesseløk og kremet saus Allergener: m, f, h, s
-
BRAISERT OKSEKJAKE 349,-
Potetpuré, rotgrønnsaker og sjysaus Allergener: m, sl, s
-
BLÅSKJELL 279,-
Kremet hvitvinssaus med chili, pommes frites, surdeigsbaguette og aioli Allergener: b, f, m, h, e, s
-
TARTAR AV OKSE INDREFILÉT 359,-
Sylteløk, jordskokk, kapers, pepperrot og eggeplomme. Serverers med syrlig salat og pommes frites. Allergener: e, s
-
ENTRECOTE 589,-
Sopp, gresskar, pommes frites og bernaisesaus Allergener: m, s, h
-
LANGTIDSKOKT LAMMESKANK 369,-
Rotgrønnsaker, karamellisert sellerirotkrem og sjysays Allergener: m, s, sl
-
BURGER 309,-
Honning- og pepperglasert bacon, rødløkskompott og trøffelmajones Allergener: h, s, e, m
Beef Wellington
Må forhåndsbestilles minimum 48 timer i forkant.
med røstipotet, rødvinssaus, karamellisert sellerirotpurè, stekt sortkål og salsa verde
Allergerner; h, sl, s, m, s, e, sn
Desserts
Barnemeny
Snacks
Lunch menu
-
Blåskjell 279,-
Kremet hvitvinssaus med chili, pommes frites, surdeigsbaguette og aioli. Allergener: b, f, m, h, e, sv
-
Eggs Benedict 169,-
Posjerte egg, hollandaise og spinat på surdeigsbrød. Velg mellom bacon eller røkelaks. Allergener: m, sv, h, e, sn
-
VITELLO TONNATO 249,-
Kalveroastbiff med tunfisksaus Allergener: m, f, e, sn
-
ÅPEN SMASH «BURGER» 239,-
Servert med østerssopp, tallegio, sennep, syltet rødløk og trøffelmajones Allergener: m, h, sv, sn, e
-
MINUTTBIFF 279,-
Ytrefilet fra økologisk Røroskjøtt, asparges, syltet rødløk, østerssopp og grønnpeppermajones<
Allergener: sv, e, m, h -
TARTAR AV OKSE INDREFILET 359,-
Sylteløk, jordskokkchips, kapers, pepperrot og eggeplomme. Serveres med syrlig salat og pommes frites Allergener: e, sv
-
ASPARGES 195,-
Med spekeskinke og hollandaise Allergener: e, m, sv, sn
-
CÆSARSALAT 259,-
Kyllingfilet, krutonger, romanosalat, rødløk og cherrytomater vendt i cæsardressing. Allergener: f, m, h, e, s
-
GAZPACHO 219,-
Serveres med villreker og basilikum Allergener; sk, h, se