Brasseriet
Vår norske vri på brasseri med inspirasjon fra både 1930 tallet, den hjemmekoselige atmosfæren vi tror du som gjest trives i, samt noen dråper med fransk klassisk følelse.
Her kan man alltid komme på drop-in til en uformell plass med den urbane følelsen, god mat og en koselig stemning fra morgen til sent på kveld. Akkurat slik du skal føle det på et ekte brasseri. Hos oss finner du utvalg av både norske, internasjonale og franske klassikere, god nytraktet baristakaffe, lunsj og middag. I oppstarten holder brasseriet stengt til lunsj i ukedagene, men vi har åpent til lunsj på lørdager.
A la carte
Forretter
-
TARTAR AV OKSE INDREFILET 195,-
Sylteløk, jordskokk, kapers, pepperrot og eggeplomme Allergener: e, s
-
RØDBET-TARTAR 179,-
Sylteløk, jordskokk, kapers, blomkål og pepperrot Allergener: s
-
CARPACCIO AV HJORT 195,-
Med syltede plommer, rucculakrem og tyttebær Allergener: s, m
-
KREMET SOPPSUPPE 169,-
rørosrømme og ramsløk Allergener: m, s, sl
-
KAMSKJELL 195,-
Blomkålpuré og soyasmør Allergener: m, b, so
Hovedretter
-
RISOTTO MED KONGEKRABBE 259,-
Chili og syltet gresskar Sulfitt, m, sk, f
-
RISOTTO MED SOPP 249,-
Tillegg for bacon: 30 kr Allergener: m, s, sl
-
NORSK SEIBIFF 339,-
Potet- og løkterte, spinat, syltet delikatesseløk og kremet saus Allergener: m, f, h, s
-
BRAISERT OKSEKJAKE 349,-
Potetpuré, rotgrønnsaker og sjysaus Allergener: m, sl, s
-
BLÅSKJELL 279,-
Kremet hvitvinssaus med chili, pommes frites, surdeigsbaguette og aioli Allergener: b, f, m, h, e, s
-
TARTAR AV OKSE INDREFILÉT 359,-
Sylteløk, jordskokk, kapers, pepperrot og eggeplomme. Serverers med syrlig salat og pommes frites. Allergener: e, s
-
ENTRECOTE 589,-
Sopp, gresskar, pommes frites og bernaisesaus Allergener: m, s, h
-
LANGTIDSKOKT LAMMESKANK 369,-
Rotgrønnsaker, karamellisert sellerirotkrem og sjysays Allergener: m, s, sl
-
BURGER 309,-
Honning- og pepperglasert bacon, rødløkskompott og trøffelmajones Allergener: h, s, e, m
Beef Wellington
Må forhåndsbestilles minimum 48 timer i forkant.
med røstipotet, rødvinssaus, karamellisert sellerirotpurè, stekt sortkål og salsa verde
Allergerner; h, sl, s, m, s, e, sn
Desserter
Barnemeny
Snacks
Lunsjmeny
-
Blåskjell 279,-
Kremet hvitvinssaus med chili, pommes frites, surdeigsbaguette og aioli. Allergener: b, f, m, h, e, sv
-
Eggs Benedict 169,-
Posjerte egg, hollandaise og spinat på surdeigsbrød. Velg mellom bacon eller røkelaks. Allergener: m, sv, h, e, sn
-
VITELLO TONNATO 249,-
Kalveroastbiff med tunfisksaus Allergener: m, f, e, sn
-
ÅPEN SMASH «BURGER» 239,-
Servert med østerssopp, tallegio, sennep, syltet rødløk og trøffelmajones Allergener: m, h, sv, sn, e
-
MINUTTBIFF 279,-
Ytrefilet fra økologisk Røroskjøtt, asparges, syltet rødløk, østerssopp og grønnpeppermajones<
Allergener: sv, e, m, h -
TARTAR AV OKSE INDREFILET 359,-
Sylteløk, jordskokkchips, kapers, pepperrot og eggeplomme. Serveres med syrlig salat og pommes frites Allergener: e, sv
-
ASPARGES 195,-
Med spekeskinke og hollandaise Allergener: e, m, sv, sn
-
CÆSARSALAT 259,-
Kyllingfilet, krutonger, romanosalat, rødløk og cherrytomater vendt i cæsardressing. Allergener: f, m, h, e, s
-
GAZPACHO 219,-
Serveres med villreker og basilikum Allergener; sk, h, se
Desserter
ALLERGENER: B: bløtdyr, E: egg, F: fisk, G: gluten, H: hvetemel, M: melk, N: nøtter, SK: skalldyr,
S: selleri, SN: sennep, SV: sulfitt, N: nøtter, SE: sesamfrø, SO: soya