-
Risotto med sopp 269,-
syltet traktkantarell og parmesanchips Allergener; m, s, sl
-
Andebryst 459,-
appelsinsaus, confitert potet, skorsonnerot og svartkål Allergener; s, m, sl
-
Braisert oksekjake 329,-
potetpurè, rotgrønnsaker og sjysaus Allergener; s, m, sl
-
Kveite 355,-
spinat, rødløk, syltet nepe og vanilje beurre blanc Allergener; f, s, m
-
Entrecote 565,-
fra angusokse med soppstuing, confitert potet, rotgrønnsaker, rødløkskompott og bernaise Allergener; s, m
-
Tartar av okse indrefilet 349,-
egg, sylteløk, jordskokk, kapers og pepperrot, syrlig salat og pommes frittes Allergener; e, s
-
Blåskjell 279,-
chili, hvitløk, fløte, aioli, pommes frittes og surdeigsbrød Allergener; b, f, m